Reviews

“Ik heb bij Nancy het Coachingstraject mogen volgen. Dit traject heb ik met een positief gevoel afgesloten. Ik heb bij Nancy altijd het gevoel gehad dat ze echt luistert, maar ook goed aanvoelt hoe ik me voel en wat daar voor nodig is! De edelstenen en boeken waren een schot in de roos voor mijn situatie van dat moment. Nancy is puur, transparant en heeft in het hele traject meebewogen in de fase waar ik in zit. Zij maakt vooraf een plan voor de sessie, maar wijkt daar ook net zo makkelijk vanaf als anders nodig blijkt te zijn. Ik zou Nancy aan iedereen aanraden!"
Margriet van Elswijk
Coaching
"Ik ben helemaal fan van Nancy! Zowel zakelijk als privé kan ik ontzettend goed met haar levelen. Nancy weet heel goed aan te voelen hoe ze je moet benaderen en behandelen. Door haar veelzijdige kennis en interesses creëert zij een perfect (behandel)plan wat echt op het individu wordt gemaakt en aangepast. Zo weet ze samen met jou mee te bewegen en je te ondersteunen naar een verbeterde en gelukkigere versie van jezelf. Ik heb zowel reiki (op afstand), privé yoga als wel de coaching van/met haar mogen ervaren en dit heeft mij heel veel ondersteuning, richting en rust gegeven. Het is echt heel erg fijn om iemand te hebben die er fulltime voor je is en beschikbaar staat."
Lilian Prins
Coaching, Reiki en Prive Yoga
"Een sessie bij Nancy is altijd een soort van thuiskomen. Wanneer ik reiki bij Nancy afneem, dan voel ik mij volledig ontspannen en weer terug tot de kern. Nancy helpt je om vanuit je hoofd weer terug in je hart te komen. Te luisteren naar wat jij echt wilt, in plaats van te doen wat anderen van jou verwachten. Door de juiste vragen te stellen, te luisteren tussen de regels door en vooral aan te voelen zoals zij dat zelf kan, weet ze tot de kern door te dringen. Absoluut een aanrader om bij haar aan de slag te gaan!"
Samantha Tolboom
Reiki
"Vandaag sloot ik een uitgebreid coaching traject bij Nancy af. De sessies waren heel erg fijn, soms intens en zeer afwisselend. Nancy ging steeds samen met mij op zoek naar wat voor dat moment passend was. Tussen de sessies door bleef ze stand-by voor advies of een luisterend oor. Zowel de sessies als de opdrachten die Nancy gaf waren afwisselend en maatwerk. Nancy ging steeds op zoek naar wat echt bij mij paste en naar hoe ik de inzichten kon krijgen die voor mij belangrijk waren. Duidelijk, liefdevol, warm en creatief. Ik heb mij zeer gehoord en begrepen gevoeld en daarnaast mocht ik ook echt aan het werk. Er is van alles aan bod geweest. Yoga sessies, Reiki sessies, kaartleggingen, praatsessies, opdrachten en rituelen. Vandaag sloten we af met de warme energie van cacao, die liefdevolle energie van Reiki, grote inzichten van de Tarotkaarten en met een heel erg dankbaar en opgelucht gevoel. Ik heb heel veel werk kunnen verzetten met de hulp van Nancy en ik ging vandaag naar buiten als een vrouw waar ik maanden geleden naar binnen ging als een klein bang meisje.

Dank je wel lieve Nancy! Je bent een topcoach!"
Deborah Blom
Coaching
"Toen ik bij Nancy de combinatie Tarot & Reiki in had gepland, was ik vooraf nieuwsgierig maar ook onrustig.
Maar dat nam zij direct weg door fijne uitleg en begeleiding en met haar fijne bruisende maar ook rustgevende energie voelde ik mij meteen op mijn gemak. De Tarotkaarten gaven mij mooie inzichten en in ondersteuning van uitleg van Nancy. Na de Tarot legging gaf ik mij over aan haar Reiki sessie. Ik heb deze combinatie sessie als zeer waardevol gezien omdat er een stuk inzicht met ontspanning en heling gecombineerd wordt.
Dankjewel voor het thuiskomen bij jou en ook de rust en inzichten die ik van jou mocht verkrijgen tijdens deze fijne sessie!"
Madelon Prinsen
Reiki & Tarot
"Ik werd ontvangen in de fijne sessieruimte van Nancy, waar een kleine attentie en kopjes pure cacao klaar stonden. Wat een zorgzaam de liefdevol ontvangst. Fijn hoe Nancy de tijd nam om de tarot reading in te leiden met een kort moment van meditatie en afstemming op mijn vraag. Prachtig om te ervaren hoe de kaarten en de uitleg van de kaarten resoneerden en bevestigden in wat ik diep van binnen al voelde en wist. Wat mij aanspreekt aan de begeleiding van Nancy is dat zij wegblijft van invullen en oordelen. Het is heel fijn om op te merken dat ze alle ruimte biedt voor mijn eigen interpretatie van de kaarten en aanvult vanuit haar kennis van de tarot. Tot op de dag van vandaag kijk ik met veel plezier terug op deze tarot reading. Ik ging de deur uit met inzichten, een heldere spiegel en een uitnodiging om in beweging te komen op de vlakken waarin ik gestagneerd was. De reading gaf me net dat zetje om het vraagstuk wat in had ingebracht aan te gaan. Het aangaan van ditgene heeft een opening in mijn leven gebracht, en heeft me herinnerd aan een deel van mij wat ik vergeten was. Speels mogen zijn, moedig mogen zijn in het aangaan van een verbinding, me niet kleiner te hoeven maken, in mijn vrouwelijk energie mogen stappen, volledig!! Dank lieve Nancy voor deze fijne en liefdevolle sessie."
Eva van Zuiden
Tarot
"Ik heb samen met een vriendin een 1:2 Cacaobliss ceremonie mogen ervaren bij Nancy. De dag begon met een warm ontvangst in haar fijne ruimte. We zette een intentie voor de reis en trokken een kaartje. Een fijn moment om echt even stil te staan bij wat je uit de ceremonie wenst te halen. Vervolgens gingen we met onze intentie in ons hart de magische bonbonnetjes eten, die ook nog eens heel lekker waren. Met heel veel liefde en zonder oordeel creëert Nancy een veilige space waarin ik me gedragen voelde door haar mooie energie. Deze innerlijke reis heeft me inzicht gegeven in het pad waar mijn ziel heen wil. Het heeft me herinnerd aan een stukje van mij wat er in mij leeft. Een stukje dat ik stapje voor stapje mag gaan belichamen. En dat hoef ik niet alleen te doen, want dit pad bewandel ik met Nancy aan mijn zijde. Ze biedt een hele goede nazorg waarin ze aanvoelt wat er nodig is. Ze volgt, steunt en begeleid je in je processen met veel persoonlijke aandacht. Heel waardevol en ik voelde me hierdoor echt gezien in mijn proces. Ik kijk met een warm hart terug op deze bijzondere ervaring. Bedankt lieve Nancy voor deze prachtige ceremonie!"
Michelle Kluit
1:2 Cacaobliss Ceremonie 
"Samen met mijn beste vriendin heb ik een hele mooie reis mogen maken tijdens een Cacaobliss ceremonie. Voorafgaand hadden we al veel contact gehad en was er ruimte om alles te bespreken. Op de dag zelf verwelkomde Nancy ons met veel warmte in haar fijne ruimte. Een plek waar ik mij meteen thuis voelde. Tijdens de ceremonie zorgde ze voor een warm en veilig gevoel. Alle emotie mocht er zijn. Ook in het proces na de ceremonie heb ik heel veel steun aan Nancy. Het contact is heel oprecht en liefdevol. Ze geeft mij het gevoel dat we het samen doen en ik kan met alles bij haar terecht. Ik ben heel dankbaar dat Nancy in mijn leven is gekomen en mij zo liefdevol begeleidt."
Nienke Lippinkhof
1:2 Cacaobliss Ceremonie 
Copyright 2022 Nancy de Laat - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram