Cosmic NRGY

Cosmic NRGY is een diepe en liefdevolle energetische ervaring die gericht is op het ervaren van een staat van zijn, een staat van eenheid. Eenheid in jezelf, eenheid met anderen en eenheid met het gehele bestaan.Die eenheid is er altijd, maar zijn we er niet altijd van bewust.

Tijdens een Cosmic NRGY sessie worden specifieke energiekanalen geopend waardoor je weer in verbinding met die eenheid komt. Het is een staat van diepe vrede, verbondenheid, liefde en dankbaarheid.Deze ervaring kan leiden tot een gevoel van totale harmonie en balans in het leven, volledig thuiskomen in jezelf.In deze staat van eenheid kunnen we de beperkingen van ons denken loslaten en ons openstellen voor een hoger bewustzijn.

Door deze zachte energetische ervaring kunnen we onze energie in balans brengen en onze verbinding met de Cosmos versterken.

In een Kundalini NRGY sessie mag je blokkades gaan “opruimen” en tijdens een Cosmic NRGY sessie kom je in een staat van zijn, een staat van eenheid. De Reis die je reconnect met jouw ziel en de gehele Cosmos.

Voordelen van een Cosmic NRGY sessie

Meer zelfliefde
Ervaren van non-dualiteit
Helen van trauma’s
Loslaten van diepgewortelde angsten
Ervaren van eenheid
Reconnecten met de grootsheid in jou
Ervaren van diepe rust en kalmte
Sterkere intuïtie
Diepe verbondenheid met jezelf & anderen
Harmonie & balans
Liefde voor het bestaan
Diepe innerlijke vrede
Herstel en heling
Duidelijkheid over jouw missie in dit leven
Levensvragen worden beantwoord

En net als bij een Kundalini NRGY sessie is het enige wat jij hoeft te doen is te ontspannen, jezelf er aan over geven en te ervaren wat zich aandient.

Info

1:1 Cosmic NRGY sessie: 222 euro
1:2 Cosmic NRGY sessie: 333 euro

Een sessie duurt ongeveer 2,5/3 uur en kan ook heel goed gecombineerd worden met een Kundalini NRGY sessie

De 1:1 en de 1:2 sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Leusden

Ook faciliteer ik groepssessies, voor dit aanbod houd mijn instagram in de gaten
Yes, ik wil dit!
Copyright 2022-2023 Nancy de Laat - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram