Coaching

Mijn coachingstraject van ongeveer 4 maanden is een traject waarin jij jezelf mag gaan (her)ontdekken. Samen gaan we op persoonlijke en/of spirituele ontdekkingsreis. Uit je hoofd en terug in connectie met je lijf, terugkomen bij jezelf, in je kracht staan, mogen luisteren naar je intuïtie en je innerlijk licht laten schijnen. Samen bewandelen we het pad naar jouw innerlijke zelf, naar jouw ware essentie.

Ik zet de deur naar deze ontdekkingsreis wagenwijd voor je open, maar jij bepaalt of je de reis wilt aangaan.

Voel je onrust in je hoofd en lijf en zit je laag in je energie? Heb je te maken met gevoelens van onzekerheid, ontevredenheid en negatieve gedachten? Ervaar jij dat je jouw kracht en richting bent verloren? Dit kan anders!
Samen werken we aan meer ontspanning, innerlijke rust en tijd voor jezelf, meer (positieve) energie, het doorbreken van oude niet dienende patronen, meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf, het durven aangeven van jouw grenzen, een positieve mindset, weer terug te komen in je kracht, meer in het moment te leven en te genieten van het hier en nu en hoe je je eigen koers kunt varen!

Voel je het verlangen? Ben je klaar voor jouw reis? Klaar voor de transformatie? Dan is mijn coaching traject er helemaal voor jou! Ongeveer elke 2 weken hebben we een sessie samen, geheel afgestemd op jouw tempo en behoeften. In de maanden die voor jou liggen werken wij intensief, maar ontspannen 1 op 1 samen en in deze periode leggen we volledig de focus op jouw behoeften en verlangens. Het gehele traject wordt op jou persoonlijk afgestemd en is dus uniek voor elk persoon.

Het Traject

Het traject bestaat uit 8 sessies van 2 uur, waarin we samen kijken naar jouw behoeften en verlangens en we bepalen samen wat jij nodig hebt om te werken aan jouw persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling. Tijdens de sessies werken we o.a. met yoga, meditaties/visualisaties, mindfulness, Plantmedicijnen, ademwerk, reiki/chakra healing, release sessies, tarot & Kundalini - & Cosmic NRGY sessies. We werken samen aan een positieve mindset en ik bied je toegankelijke tools tussen de sessies om het geleerde te kunnen integreren.

Tussen de sessies plannen we incheckmomenten in via telefoon, e-mail en/of whatsapp. Wil je nog meer de diepte in, dan is het mogelijk om tegen een meerprijs een reizende plantmedicijn ceremonie te ervaren. Het is uiteraard ook een optie om het traject in termijnen te betalen.

Inhoud & Investering

1 uitgebreide intake (1,5 uur)
8 sessies van 2 uur
Reiki sessies op afstand
Een reis langs de chakra's om deze weer te laten stromen
Korte afgestemde geleide meditaties voor thuis
Notitieboekje om in te journalen
Een aantal boeken ter ondersteuning van jouw persoonlijke reis

1555,- / of 4 termijnen van 388,75
Ik wil dit!
"Selfcare is not an expense, it's an investment"
Copyright 2022-2023 Nancy de Laat - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram