Hi, ik ben Nancy de Laat-Loermans

Ik ben geboren in Utrecht in 1980, getrouwd met Gijs, moeder van Frenk, Sem en Bo en mijn hondenkind Tess. We wonen in Leusden, een dorp nabij Amersfoort.

Ik heb altijd veel interesse gehad in het vraagstuk "wie ben ik en waar sta ik voor". Zowel bij mijzelf als bij anderen. Yoga gaf mij het inzicht voor mijzelf en eenmaal bevlogen met het "Yogavirus" volgde ik allerlei (verdiepings)cursussen en (docent)opleidingen. Omdat dit zó goed voelde voor mij, wilde ik dit graag doorgeven aan anderen!

Omdat mijn interesses heel breed zijn vulde ik mijn yogaervaring aan met Sjamanisme, Reiki, Chakra's, Mindfulness, Ademwerk, Ceremonies en Healing. Dit geeft zoveel verdieping aan mijn werk als teacher en coach. En als de nieuwsgierige en eeuwige studente worden er hier vast nog dingen aan toegevoegd.

Ik ben down-to-earth spiritueel. Spirituele ontwikkeling draait voor mij om het bewustworden van mezelf, in alle volledigheid. Het accepteren van wat er nu is, en dus ook mijn emoties. Realiseren dat ik gedachtes en emoties heb, maar ze niet ben. Om vervolgens kiezen hoe ik hiermee om wil gaan. Het er simpelweg helemaal laten zijn en het transformeert zich vanzelf.


Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, lekker te wandelen met mijn hond. De natuur heeft ons zoveel te vertellen, te leren en te geven. Deze dagelijkse wandelingen zijn echt mijn oplaad momentjes!

I like to walk barefoot! Ik draag zelden sokken en door op blote voeten te lopen blijf ik geaard en gegrond.

Ik ben een echte boekenworm! Ik lees ook altijd meerdere boeken tegelijkertijd. Ik hou niet alleen van boeken lezen, maar ook van de geur! Ja ik ruik aan boeken, love the smell!

Vol positieve levensenergie is zoals ik mijzelf zie! Niet dat ik geen tegenslagen ervaar, maar deze probeer ik zoveel mogelijk om te buigen en er een positieve leer uit te halen. Verder herken je mij aan mijn enthousiasme, openheid, eerlijkheid, daadkracht, gedrevenheid en toegankelijkheid.

Liefs Nancy
Copyright 2022-2023 Nancy de Laat - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram