Een Reiki behandeling 

Diepe ontspanning en heling! Reiki is universele levensenergie en kan je helpen bij stress, spanningen, onrust, vermoeidheid en pijn.

De Reiki energie gaat heen waar het nodig is, daar waar stagnatie is voor een betere stroming. Reiki zorgt voor een diepe ontspanning en brengt balans tussen lichaam en geest.

Tijdens een Reiki sessie ontvang je via mijn handen (handoplegging) deze universele levensenergie. Ik raak je op verschillende plaatsen op je lichaam zacht aan. In mijn sessies volg ik mijn intuïtie en zal de energie heen gaan daar waar nodig is.

Is liggen lastig voor je, dan kunnen we de sessie ook zittend uitvoeren. Wil of kun je niet naar de praktijkruimte komen, maar wil je wel graag Reiki ervaren? Dat kan, Reiki kan ook op afstand gegeven worden.

In mijn Reiki sessies voel en volg ik volledig mijn intuïtie. Het kan dus zo zijn dat ik een andere healing techniek toe zal voegen tijdens de sessie.

Wat zijn de effecten van Reiki?

Ontspanning en diepe rust
Verlicht pijn en versnelt het helingsproces
Ondersteunt zelfhelend vermogen van het lichaam
Oplossen van blokkades (fysiek, emotioneel en mentaal)
Inzicht, helderheid en innerlijke wijsheid
90 minuten Reiki
incl handoplegging
111,-
Ja, ik wil ontspannen!
60 minuten Reiki
op afstand
66,-
Ik wil Reiki op afstand
30 minuten Reiki
op afstand
44,-
Ik wil een korte sessie
Copyright 2022-2023 Nancy de Laat - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram