Plantmedicijn Ceremonies

Plantmedicijnen geven je wat je op dat moment nodig hebt. Voor de ene persoon is dit heling, blokkades wegnemen, angsten onder ogen zien of confrontatie. Voor de ander kan dit betekenen om in onvoorwaardelijke liefde te komen, te herinneren wie je bent, waar het leven over gaat en waarom je hier bent. Ik kan niet voorspellen hoe jouw reis zal zijn, wel kan ik je een liefdevolle ondersteuning en begeleiding bieden. Iedere ervaring zal per ceremonie en per persoon uniek zijn. In mijn plantmedicijn ceremonies werk ik met Cacao & Truffel.

Cacao & Truffel

Zowel de Cacao als de Truffel zijn heilige plantmedicijnen en samen zorgen ze voor een mooie innerlijke reis. De Cacao zal je hart openen en de Truffels helpen je door de stof psilocybine die vrij komt verbinding te leggen met de verschillende dimensies.

Cacao is een heilige drank en helpt je om de reis naar binnen te maken, en diep te connecten met je hart.

Truffels groeien als knolletjes ondergronds en hebben een aardse werking. Truffels brengen jouw blokkades en uitdagingen naar de oppervlakte. Het laat jou liefdevol zien waar je aan mag werken.

Een Cacao & Truffel ceremonie wordt vaak als helend, inzichtgevend, verruimend, magisch en transformerend ervaren.

Cacao & Truffel

Dichterbij jezelf komen
Innerlijke rust
Creativiteit & focus
Balans
Levensvraagstukken
Uit je hoofd in je hart komen
Meer in verbinding staan met je hogere zelf
Spirituele gidsing over jouw pad
Inzichten ontvangen
Heling
Depressie, burn-out, angsten
Blokkades oplossen
Je zielsmissie ontdekken
Loslaten van negatieve overtuigingen
Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording
En meer (want je zal ontvangen wat je nodig hebt)

Wat kun je verwachten bij een Plantmedicijn ceremonie?

De ceremonie zal plaatsvinden in mijn praktijkruimte, een plek waar je de rust en ruimte zult vinden om jezelf te kunnen zijn en waar je volledig veilig bent.

Voordat je bij mij komt voor een ceremonie hebben een voorgesprek (telefonisch) en daarin bespreken we alle facetten, van wat je kunt verwachten tot aan contra-indicaties en mag je natuurlijk al je vragen stellen.

De dag van de ceremonie zelf zal ik de ceremonie openen (eventueel doen we wat ademwerk en/of RapĂ©), zet je je intentie voor je reis en neem je in volle aandacht het plantmedicijn tot je. 

Tijdens de ceremonie zal ik er in alle aandacht voor je zijn ter ondersteuning van jouw innerlijke reis. De reis duurt ongeveer 4 tot 6 uur. Daarna wordt de ceremonie afgesloten en is er tijd om wat te eten en na te praten.

Na de ceremonie behouden we contact doormiddel van incheck momenten voor integratie. Dit zodat je alles wat er is aangeraakt, in beweging is gezet en de inzichten die je hebt ontvangen ook daadwerkelijk kunt gaan verweven in jouw leven.

Informatie

INVESTERING
1:1 ceremonie 444 euro 
1:2 ceremonie 555 euro 

TIJDEN
 10:00 - 17:00

Mocht je een ceremonie willen ervaren in je eigen vertrouwde omgeving, dan kan dat natuurlijk ook. Samen kijken we dan naar de eventuele mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan vooral contact met mij op. Ik neem alle tijd om al je vragen te beantwoorden en je goed te informeren. Alles is er al. Je hoeft jezelf er alleen nog maar voor te openen en het te ontvangen. Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten en te begeleiden in deze ervaring.
Dit wil ik!
Copyright 2022-2023 Nancy de Laat - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram